Tech Station – Интересните неща от света на технологиите

Най-интересните и необичайни неща от света на технологиите на едно място

Facebook скоро може да получи Dislike функция

Едно от най-дразнещите неща във Facebook е, че за постовете има опция „Like“, но не „Dislike“. Когато някой публикува пост или резултат от поредния спам… грешка, quiz, може да му дадете Like и да коментирате, или просто да забраните да виждате резултати от избрания quiz.

Добре, но всеки ден виждам поне по 20 резултата от някакви нови quiz-ове и се занимавам по 10 минути да ги блокирам. Освен това, когато не ми харесва статуса на някой, а нямам време да напиша цял коментар, просто мога да цъкна „Dislike“ (ако го имаше) и да не се занимавам повече… Екипът на threadsy (пак ли threadsy…) обаче скоро ще промени това и ще запълни дупката. В момента се тества нова функция на услугата, която се казва „abhor“. Целта й е да изпълнява ролята точно на „Dislike“ функция във Facebook, но ще работи на друг принцип и ще е налична само за потребителите на threadsy. Във Facebook потока, който се намира в Unbound колоната (дясната), ще има „abhror’ бутон и при натискането му ще се публикува коментар. Е, пак е нещо, отколкото нищо. Ако от threadsy пуснат скоро тази функция със сигурност ще споделя как точно работи и дали няма да е по-добре да изчакаме от Facebook най-после да се сетят и да я сложат.

Източник: Mashable

PS: threadsy ще получи доста голям отзвук от оналйн пресата за начинанието си… Все пак, тази опция е една от най-желаните във Facebook, а все още я няма 😉 И се извинявам за подвеждащото заглавие, но тествам поведението на потребителите на Svejo.net…

Advertisements

октомври 15, 2009 - Posted by | Други, Софтуер | , , , , ,

Все още няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: